Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Okeej dagen flöt på bra som ni läste i mitt tidigare inlägg idag, TIILLS vi skulle låsa o stänga o larma o så..
Blev ett missförstånd mellan mej o Anita, så när ja o sara skulle gå genom butiken o låsa, så har anita råkat larma så larmet utlöstes, vi ringde Johnny chefen men han svarade ej, så vi larmade av o sen larmade på igen och åkte, och på vägen ringde vi vaktfirman o förklarade läget,men eftersom vi inte fick tag på Johhny chefen så hade vi ingen kod att uppge till han på vaktbolaget, så dom kunde ej stoppa bilen som var på väg till BM, men vi gjorde ett försök iallafall.. Nog om det..
Haha en av chafförerna som kör mellan alla Byggmakker butiker e såå jäävla slut..haha.. han e la runt 45-50 och busvisslar, flörtar o säger saker som -När ja ser dej glömmer ja att jag har en fru! (Finns många mer som gör de iofs)  Haha men han e bra rolig han, han heter Gröhn i efternamn och idag va han påväg att visa att han hade gröna kalsonger på sej,men då slog ja händerna över ögonen.. haha helt av banan den gubben asså..=P
Men man får sig ett gott skratt varje gång han är inne:)
Nu skall ja rensa upp på rummet så ja vet va ja skall ha med mej till Sweden tomöörow..
Har även kommit på att ja måste köpa me mej alkohol tillbaka till Norge, för ja kommer ju inte hem innan 17:e maj och grillfesten den 24:e, men tycker de borde räcka me en låda aquantini, de är ju ändå 24 flaskor.. o de går på runt 360:- o hade ja köpt dom i norge så hade de gått på ca 696 nok som i svenska kronor blir ca 820:- .. Liiite skillnad.. fast nu finns ju inte aquantini här va ja vet, men liknande...  (puuuh)
Ne här blir inga barn gjorda!:)
Puss&Kram//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0