Fredag!

Kænns verkligen underbart att de entligen ær fredag.. jobbar till 13,50 och då kommer Malin (Den æckliga) och hennes bror och hæmtar mej o sen e de raka spåret mot Trøllhættaaaa!=) Så blir de alkohol toonajt.. Thats not wrong!
Længtar hem som en tok nu! Førsøker tænka positivt idag, kør huvvet i sanden o tænker glada tankar! Men æn så længe så kænns de som de kan bli en bra dag! Pappa o Putte Puck skall på mc-træff hela helgen.. va skøjj før putte:)
Han har en helt rååå motorcykel som han inte får køra ensam eftersom de ær en tung MC, men han "øvningskør" ju meed pappa så dom e ute o glider som bara den nu!:)
Nu har ja drømt mardrømmar 2 nætter i rad, ett rent helvete.. och imorse nær ja kom først på jobb 06,30 så va ja tvungen o gå igenom hela skruv-lagret o mørkret och fick verkligen før mej att de spøkade så ja andades inte på hela vægen.. haha... sen nær Thomas kom så skræmde han mej som fan, trodde ja va helt ensam o så kom han bara ut från kontoret.. høll bokstavligen talat på att svimma, och sen berættade ja att ja trodde de spøkade i skruvlagret,
då sæger han att de inte gør de, men i port 18 så hænder de øvernaturliga grejjer, før førra ægarens son hængde sig dær inne, Och dom som kænner mej vet att ja e sykt lettlurad och klæckte den vanliga
-VAAAH???!!??!? Skojjar du? Shit...
Men han kunde inte hålla sej så længe, før ja tittade ut før att se port 18, men den fanns inte ens...!:)
SKOOOOOOOJJJ THOMAS!:)
Jag saknar Lill-Tove!=`( KOOOM TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne nu skall ja ta mej lite kaffe!

Puss&Kram Frida Slida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0