Va händer egentligen?!?:D

Asåå nu har ja svårt att fatta vilken värld ja lever i, får nästan nypa mej sj i armen... allt e så jävla bra.. ja går runt med ett lyckorus hela tiden.. Jobbet e de bästa jobbet ja någonsin varit på, alla VERKLIGEN alla e hur roliga o goa som helst och jag längtar till jobbet när ja e ledig.. haha de är inte normal i min gammla värld:)
O inte nog med det, ikväll skall ca 20 pers från jobbet ut o äta och "tacka av" en tjej som skall flytta till singapor och dom frågade om JAG ville hänga med dom, och nu skrev nyss Anette på facebook o sa att hon skall till Fredrikstad efterpå hon vart i sarpsb. o hörde om vi skulle hitta på nåt... ja känner att äntligen har de vänt.. bara grejjen att de är helg och ja sitter här o INTE längtar hem fruktansvärt mycket e ju helt sjukt..:)
SKall bli mycket roligt i eftermiddag o ikväll:)
skriver imorn om hur de va:) kram kram


 fick en rejäl överaskning, pappa kom på besök:) weii.. så vi gick bort o köpte en glass i de underbara vädret, o tillråga på de så hade han me sej cider:) finns ju inte aquantini här.. ikväll blir de nog riktigt skojj tror ja.. Nettan från jobbet skickade o va i fredrikstad o undrade om ja skulle med o spise lite på nån uteservering nere på bryggan och de ville ja ju så klart.. va fuuuuuuuuullt me folk, bryggan e nästan som bryggan på smögen.. sjukt me folk o solen sken o speglades i vattnet.. va skit mysigt o trevligt.. skit go tjej verkligen, synd att hon skall sluta, men hon skall ju börja på en vetrinärstation e sarpsb. så vi kommer ju kunna umgås ändå:)
Sen gick vi o tog en kula glass o satt o prata om allt o inget..:) har vart en helt underbar dag o den blir bara bätttre=)
TACK PAPPA FÖR ATT DU KOM:) Love U!!!!!

Pöss//FB

Kommentarer
Postat av: SUZZI MAMMI BERGQVIST

oki, vad har hänt, man är ju lite nyfiken. Eller är det inget att skriva om eller. Kram Mammi

2008-04-20 @ 21:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0