Smått Oglad..

sitter nu o väntar på min somaliske samåknings kille, men enda kruxet är att kl. är 05.35 o vi skulle ha åkt 04.55 , han svarar inte heller på sin telefon... faaaaaaaaaaaantastiskt... inte... de enda jävliga i det hela är att han på vägen hem från jobbet igår verkligen satt o sa att "tänk om ja försover mig" o att de drabbar mej oxå, o hur viktigt de var för han att passa tider o att han hellre är tidigare till jobbet o slippa stressa.. My aaaaaaaaaaaaaass säger ja.. har la ringt han sisådär 15 ggr nu.. Uuuuuuuuuunderbar start på dagen VERKLIGEN!
Men nog om det, ja får inse att de inte blir jobb idag, eller inte på några timmar iallafall, skall in till Kelly Services direkt när dom öppnar o säga att somalier INTE är pålitliga... För den förra ja åkte med gjorde eeeeexakt samma sak.. hmmm.... en liten röd tråd kanske?
Som ni säkert märkt så har ja inte skrivit på några dagar,men de har vart p.g.a inloggningsproblem.. så nu e ja "Back in buisness"=)
Va hemma i trollhättan i helgen som var, överaskade hela familjen, mamma trodde inte på mej när ja ringde o sa att jag stog utanför deras hus=) hihi... va riktigt kul iallafall..  Men nu skall ja inte hem på iaf 2 veckor, nån måtta får de ju va, dom där hemma måste ju hinna sakna mej oxå..=)
Köpte nåt nätverkskort eller nåt igår.. men de va för stort för datorn så ja får helt enkelt åka in o byta, sved faktiskt lite att slänga upp 700 Norska kronor o de inte funkade sen när ja väl kom hem... *Gråter* hehe..
Lagade helt sjuukt god mat igår, Thai wook med kyckling, o nån sån thai krydd mix och kokkosmjölk o till det ris och rödlök, helt underbart verkligen.. kunde nääästan inte sluta äta=)
Fan fan fan o nu blir de JAG som får ringa till "Lilleborg" och säga att vi inte kommer än på ett tag.. o för att ja ensam skall ta mej dit så behöver ja ta buss in till Fredrikstad, o där i från ta tåget till Ski o sen därifrån gå ca 3 km..
Nä skall säga till dom att ja vill ha ett jobb där ja inte är beroende av någon annan.. utan kan ta mej dit själv..
Ush va negativ ja e just nu känner jag.. kanske bäst att sluta nu..=)
ha en bra dag iallafall!=)
Puss&kram//FB

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0